Even though we ARE Nikon lovers,we are NOT affiliated with Nikon Corp. in any way.

English German French

Sign up Login
Home Forums Articles Galleries Recent Photos Contest Help Search News Workshops Shop Upgrade Membership Recommended
members
All members Wiki Contests Vouchers Apps Newsletter THE NIKONIAN™ Magazines Podcasts Fundraising
walk43

Pennsylvania, US
719 posts

Click to send email to this author Click to send private message to this author
walk43 Registered since 07th Feb 2012
Mon 28-May-12 07:53 PM

It seems that I have a spec of dust on my D800 sensor. I have the camera set to auto clean at turn on and turn off. I have tested 2 lenses, air blew the the inside of the body with mirror down and mirror up and it is still there.

Any suggestions before I do the wrong thing? I have never had this happen before!!

Dan
(Nikon D800,V2,Sony HX400V,Lumix ZS40)
"I don't read, I just look at pictures" - Andy Warhol

Visit my Nikonians gallery.

Visit my Nikonians gallery.

Subject
ID
Reply message RE: Dust on Sensor??
1
Reply message RE: Dust on Sensor??
4
     Reply message RE: Dust on Sensor??
14
          Reply message RE: Dust on Sensor??
15
               Reply message RE: Dust on Sensor??
16
Reply message RE: Dust on Sensor??
2
Reply message RE: Dust on Sensor??
3
Reply message RE: Dust on Sensor??
5
Reply message RE: Dust on Sensor??
6
     Reply message RE: Dust on Sensor??
7
          Reply message RE: Dust on Sensor??
8
Reply message RE: Dust on Sensor??
9
Reply message RE: Dust on Sensor??
10
Reply message RE: Dust on Sensor??
11
Reply message RE: Dust on Sensor??
12
     Reply message RE: Dust on Sensor??
13

G