Even though we ARE Nikon lovers,we are NOT affiliated with Nikon Corp. in any way.

English German French

Sign up Login
Home Forums Articles Galleries Recent Photos Contest Help Search News Workshops Shop Upgrade Membership Recommended
members
All members Wiki Contests Vouchers Apps Newsletter THE NIKONIAN™ Magazines Podcasts Fundraising

D300s and AI lens problem.

Tony1960

UK
220 posts

Click to send email to this author Click to send private message to this author
Tony1960 Registered since 18th Nov 2012
Tue 20-Aug-13 07:58 AM

Hi All,

Don't know if anybody else has had a similar experience, but I'm having problems using older AI lenses with my D300s.

When taking a picture I'm getting a "jolt" coming back through the lens body. This happens most of the time, but not always!

It results in the picture being blurred, giving exactly the same results as camera shake.

It does the same with 2 different 50mm AI lenses. Both lenses operate fine on my F2/F3/F4 with no "jolting" coming back through the lens.

I can only suspect it's a fault with the D300s, but don't know what the cause is.

Can anybody help?

Regards, Tony

Subject
ID
Reply message RE: D300s and AI lens problem.
1
Reply message RE: D300s and AI lens problem.
2
Reply message RE: D300s and AI lens problem.
3
Reply message RE: D300s and AI lens problem.
4
Reply message RE: D300s and AI lens problem.
5
Reply message RE: D300s and AI lens problem.
6
     Reply message RE: D300s and AI lens problem.
7
          Reply message RE: D300s and AI lens problem.
8
          Reply message RE: D300s and AI lens problem.
9

G