Even though we ARE Nikon lovers,we are NOT affiliated with Nikon Corp. in any way.

English German French

Sign up Login
Home Forums Articles Galleries Recent Photos Contest Help Search News Workshops Shop Upgrade Membership Recommended
members
All members Wiki Contests Vouchers Apps Newsletter THE NIKONIAN™ Magazines Podcasts Fundraising

D200/ using 10 pin terminal causes camera to fire away

charliebronson

US
2 posts

Click to send email to this author Click to send private message to this author
charliebronson Registered since 09th Mar 2013
Sat 09-Mar-13 08:45 PM | edited Sat 09-Mar-13 08:55 PM by charliebronson

Hello folks,
Old member, new account. I have been using my D200 again and tried attaching my Plato Phottix WXD-188, but as soon as I turn the camera on it just starts taking photos, and would do so until the entire memory card was full. Even wit no memory card the camera just keep focusing. I thought that it was just low batteries in either component of the Plato Phottix, but when I replaced batteries same result. So, I unplugged the receiver and simply left the 10 pin cable attached and still, the exact same result. This problem may be easily resolved or found, but not one of my searches on google for the past week have turned up anyone having similar issues. Maybe I am just wording things wrong

thanks for any help

Subject
ID
Reply message RE: D200/ using 10 pin terminal causes camera to fir...
1
Reply message RE: D200/ using 10 pin terminal causes camera to fir...
2
Reply message RE: D200/ using 10 pin terminal causes camera to fir...
3
Reply message RE: D200/ using 10 pin terminal causes camera to fir...
4
Reply message RE: D200/ using 10 pin terminal causes camera to fir...
5

G