Even though we ARE Nikon lovers,we are NOT affiliated with Nikon Corp. in any way.

English German French

Sign up Login
Home Forums Articles Galleries Recent Photos Contest Help Search News Workshops Shop Upgrade Membership Recommended
members
All members Wiki Contests Vouchers Apps Newsletter THE NIKONIAN™ Magazines Podcasts Fundraising

Auto-White balance is off - setting somewhere?

Ferguson

Cape Coral, US
5702 posts

Click to send email to this author Click to send private message to this author

"RE: Auto-White balance is off - setting somewhere?"

Ferguson Silver Member Fellow Ribbon awarded for the generous sharing of his high level expertise in the spirit of Nikonians Nikonian since 19th Aug 2004
Sat 19-Oct-13 04:16 PM

>I'm glad it helped. I don't know if you saw my earlier note,
>but are you using the most recent firmware in both cameras?
>Nikon made auto white balance changes to both cameras in
>firmware releases.

Sorry, yes, everything is the most current on cameras and ACR (not sure about ViewNX but haven't seen any changes there lately).


Linwood

Comments welcomed on pictures: Http://www.captivephotons.com

This is a hot, active topic! Auto-White balance is off - setting somewhere? [View all] , Ferguson Silver Member Fellow Ribbon awarded for the generous sharing of his high level expertise in the spirit of Nikonians , Sun 13-Oct-13 01:17 PM
Subject
ID
Reply message RE: Auto-White balance is off - setting somewhere?
1
Reply message RE: Auto-White balance is off - setting somewhere?
2
Reply message RE: Auto-White balance is off - setting somewhere?
3
Reply message RE: Auto-White balance is off - setting somewhere?
4
Reply message RE: Auto-White balance is off - setting somewhere?
6
     Reply message RE: Auto-White balance is off - setting somewhere?
7
          Reply message RE: Auto-White balance is off - setting somewhere?
9
               Reply message RE: Auto-White balance is off - setting somewhere?
10
                    Reply message "RE: Auto-White balance is off - setting somewhere?"
11
Reply message RE: Auto-White balance is off - setting somewhere?
5
Reply message RE: Auto-White balance is off - setting somewhere?
8
Reply message RE: Auto-White balance is off - setting somewhere?
12
Reply message RE: Auto-White balance is off - setting somewhere?
13
     Reply message RE: Auto-White balance is off - setting somewhere?
14
     Reply message RE: Auto-White balance is off - setting somewhere?
15
          Reply message RE: Auto-White balance is off - setting somewhere?
16
               Reply message RE: Auto-White balance is off - setting somewhere?
17
                    Reply message RE: Auto-White balance is off - setting somewhere?
18
                         Reply message RE: Auto-White balance is off - setting somewhere?
19
                              Reply message RE: Auto-White balance is off - setting somewhere?
21
                                   Reply message RE: Auto-White balance is off - setting somewhere?
22
Reply message RE: Auto-White balance is off - setting somewhere?
20
Reply message RE: Auto-White balance is off - setting somewhere?
25
Reply message RE: Auto-White balance is off - setting somewhere?
23
Reply message RE: Auto-White balance is off - setting somewhere?
24
Reply message RE: Auto-White balance is off - setting somewhere?
26
     Reply message RE: Auto-White balance is off - setting somewhere?
27
          Reply message RE: Auto-White balance is off - setting somewhere?
28
               Reply message RE: Auto-White balance is off - setting somewhere?
29
                    Reply message RE: Auto-White balance is off - setting somewhere?
30
                    Reply message RE: Auto-White balance is off - setting somewhere?
31
                         Reply message RE: Auto-White balance is off - setting somewhere?
32
                              Reply message RE: Auto-White balance is off - setting somewhere?
33
                              Reply message RE: Auto-White balance is off - setting somewhere?
34
                                   Reply message RE: Auto-White balance is off - setting somewhere?
35
                                        Reply message RE: Auto-White balance is off - setting somewhere?
36
                                        Reply message RE: Auto-White balance is off - setting somewhere?
37
                                             Reply message RE: Auto-White balance is off - setting somewhere?
38
                                                  Reply message RE: Auto-White balance is off - setting somewhere?
39
                                                  Reply message RE: Auto-White balance is off - setting somewhere?
40
Reply message RE: Auto-White balance is off - setting somewhere?
41
Reply message RE: Auto-White balance is off - setting somewhere?
42
Reply message RE: Auto-White balance is off - setting somewhere?
44
Reply message RE: Auto-White balance is off - setting somewhere?
43
     Reply message RE: Auto-White balance is off - setting somewhere?
45
          Reply message RE: Auto-White balance is off - setting somewhere?
46
               Reply message RE: Auto-White balance is off - setting somewhere?
47
                    Reply message RE: Auto-White balance is off - setting somewhere?
48
                         Reply message RE: Auto-White balance is off - setting somewhere?
49
Reply message RE: Auto-White balance is off - setting somewhere?
50
Reply message RE: Auto-White balance is off - setting somewhere?
51
     Reply message RE: Auto-White balance is off - setting somewhere?
53
          Reply message RE: Auto-White balance is off - setting somewhere?
54
               Reply message RE: Auto-White balance is off - setting somewhere?
55
Reply message RE: Auto-White balance is off - setting somewhere?
52