Even though we ARE Nikon lovers,we are NOT affiliated with Nikon Corp. in any way.

English German French

Sign up Login
Home Forums Articles Galleries Recent Photos Contest Help Search News Workshops Shop Upgrade Membership Recommended
members
All members Wiki Contests Vouchers Apps Newsletter THE NIKONIAN™ Magazines Podcasts Fundraising

Auto-White balance is off - setting somewhere?

walkerr

Colorado Springs, US
16912 posts

Click to send email to this author Click to send private message to this author

"RE: Auto-White balance is off - setting somewhere?"

walkerr Administrator Awarded for his con tributed articles published at the Resources Awarded for his in-depth knowledge in multiple areas Master Ribbon awarded as a member who has gone beyond technical knowledge to show mastery of the art and science of photography   Donor Ribbon awarded for his most generous support to the Fundraising Campaign 2015 Nikonian since 05th May 2002
Mon 14-Oct-13 02:23 AM

While the LR settings won't be the same, they should look visually similar. Have you compared the EXIF data in View NX2 for the images to see if something is different in the WB settings? It's pretty good at providing details regarding settings.

Rick Walker

My photos:

GeoVista Photography

This is a hot, active topic! Auto-White balance is off - setting somewhere? [View all] , Ferguson Silver Member Fellow Ribbon awarded for the generous sharing of his high level expertise in the spirit of Nikonians , Sun 13-Oct-13 01:17 PM
Subject
ID
Reply message RE: Auto-White balance is off - setting somewhere?
1
Reply message RE: Auto-White balance is off - setting somewhere?
2
Reply message RE: Auto-White balance is off - setting somewhere?
3
Reply message RE: Auto-White balance is off - setting somewhere?
4
Reply message RE: Auto-White balance is off - setting somewhere?
6
     Reply message RE: Auto-White balance is off - setting somewhere?
7
          Reply message RE: Auto-White balance is off - setting somewhere?
9
               Reply message RE: Auto-White balance is off - setting somewhere?
10
                    Reply message "RE: Auto-White balance is off - setting somewhere?"
11
Reply message RE: Auto-White balance is off - setting somewhere?
5
Reply message RE: Auto-White balance is off - setting somewhere?
8
Reply message RE: Auto-White balance is off - setting somewhere?
12
Reply message RE: Auto-White balance is off - setting somewhere?
13
     Reply message RE: Auto-White balance is off - setting somewhere?
14
     Reply message RE: Auto-White balance is off - setting somewhere?
15
          Reply message RE: Auto-White balance is off - setting somewhere?
16
               Reply message RE: Auto-White balance is off - setting somewhere?
17
                    Reply message RE: Auto-White balance is off - setting somewhere?
18
                         Reply message RE: Auto-White balance is off - setting somewhere?
19
                              Reply message RE: Auto-White balance is off - setting somewhere?
21
                                   Reply message RE: Auto-White balance is off - setting somewhere?
22
Reply message RE: Auto-White balance is off - setting somewhere?
20
Reply message RE: Auto-White balance is off - setting somewhere?
25
Reply message RE: Auto-White balance is off - setting somewhere?
23
Reply message RE: Auto-White balance is off - setting somewhere?
24
Reply message RE: Auto-White balance is off - setting somewhere?
26
     Reply message RE: Auto-White balance is off - setting somewhere?
27
          Reply message RE: Auto-White balance is off - setting somewhere?
28
               Reply message RE: Auto-White balance is off - setting somewhere?
29
                    Reply message RE: Auto-White balance is off - setting somewhere?
30
                    Reply message RE: Auto-White balance is off - setting somewhere?
31
                         Reply message RE: Auto-White balance is off - setting somewhere?
32
                              Reply message RE: Auto-White balance is off - setting somewhere?
33
                              Reply message RE: Auto-White balance is off - setting somewhere?
34
                                   Reply message RE: Auto-White balance is off - setting somewhere?
35
                                        Reply message RE: Auto-White balance is off - setting somewhere?
36
                                        Reply message RE: Auto-White balance is off - setting somewhere?
37
                                             Reply message RE: Auto-White balance is off - setting somewhere?
38
                                                  Reply message RE: Auto-White balance is off - setting somewhere?
39
                                                  Reply message RE: Auto-White balance is off - setting somewhere?
40
Reply message RE: Auto-White balance is off - setting somewhere?
41
Reply message RE: Auto-White balance is off - setting somewhere?
42
Reply message RE: Auto-White balance is off - setting somewhere?
44
Reply message RE: Auto-White balance is off - setting somewhere?
43
     Reply message RE: Auto-White balance is off - setting somewhere?
45
          Reply message RE: Auto-White balance is off - setting somewhere?
46
               Reply message RE: Auto-White balance is off - setting somewhere?
47
                    Reply message RE: Auto-White balance is off - setting somewhere?
48
                         Reply message RE: Auto-White balance is off - setting somewhere?
49
Reply message RE: Auto-White balance is off - setting somewhere?
50
Reply message RE: Auto-White balance is off - setting somewhere?
51
     Reply message RE: Auto-White balance is off - setting somewhere?
53
          Reply message RE: Auto-White balance is off - setting somewhere?
54
               Reply message RE: Auto-White balance is off - setting somewhere?
55
Reply message RE: Auto-White balance is off - setting somewhere?
52