Even though we ARE Nikon lovers,we are NOT affiliated with Nikon Corp. in any way.

English German French

Sign up Login
Home Forums Articles Galleries Recent Photos Contest Help Search News Workshops Shop Upgrade Membership Recommended
members
All members Wiki Contests Vouchers Apps Newsletter THE NIKONIAN™ Magazines Podcasts Fundraising

Cannot clean "dot" from sensor...

K64drb

Blacksburg, US
324 posts

Click to send email to this author Click to send private message to this author

"RE: Cannot clean "dot" from sensor..."

K64drb Silver Member Nikonian since 18th Feb 2012
Mon 18-Feb-13 04:04 AM

Kam,

I have been very happy with the Quasar Sensor Loupe from VisibleDust. It was pretty espensive - around $95; but really performs very well. It's the only one I have ever used, so I can't compare it to anything. But, I felt like the technology behind its design lived up to the performance promised by VD. Check it out.

http://www.visibledust.com/products3.php?pid=602


Dave Badger
Blacksburg, VA
My Nikonians gallery, or visit www.AlternateViewsPhotography.com .

"You don't quit playing because you grow old; you grow old because you quit playing."

A topic tagged as having a question Cannot clean "dot" from sensor... [View all] , kamputty , Thu 14-Feb-13 01:40 AM
Subject
ID
Reply message RE: Cannot clean "dot" from sensor...
1
Reply message RE: Cannot clean "dot" from sensor...
2
     Reply message RE: Cannot clean "dot" from sensor...
3
          Reply message RE: Cannot clean "dot" from sensor...
4
               Reply message RE: Cannot clean "dot" from sensor...
5
                    Reply message RE: Cannot clean "dot" from sensor...
6
                    Reply message RE: Cannot clean "dot" from sensor...
7
                    Reply message RE: Cannot clean "dot" from sensor...
8
                    Reply message RE: Cannot clean "dot" from sensor...
9
                         Reply message RE: Cannot clean "dot" from sensor...
10
                         Reply message RE: Cannot clean "dot" from sensor...
13
                              Reply message RE: Cannot clean "dot" from sensor...
14
                         Reply message RE: Cannot clean "dot" from sensor...
11
                              Reply message RE: Cannot clean "dot" from sensor...
12