Even though we ARE Nikon lovers,we are NOT affiliated with Nikon Corp. in any way.

English German French

Sign up Login
Home Forums Articles Galleries Recent Photos Contest Help Search News Workshops Shop Upgrade Membership Recommended
members
All members Wiki Contests Vouchers Apps Newsletter THE NIKONIAN™ Magazines Podcasts Fundraising

Cannot clean "dot" from sensor...

chuckbernard

San Francisco, US
23 posts

Click to send email to this author Click to send private message to this author

"RE: Cannot clean "dot" from sensor..."

chuckbernard Registered since 30th Dec 2009
Thu 14-Feb-13 04:11 AM

Could you elaborate on your method for "wet cleaning"?

If you are using methanol (i.e., eclipse Sensor cleaner), and you've attempted to remove the spot 15 times then I'd give up and send it to Nikon before you make a bad situation much worse.

Be sure to send in photos and directions on how to reproduce the spot on an image. Otherwise they might miss the spot you are most interested in.

Visit my Nikonians gallery.

Visit my Nikonians gallery.

A topic tagged as having a question Cannot clean "dot" from sensor... [View all] , kamputty , Thu 14-Feb-13 01:40 AM
Subject
ID
Reply message RE: Cannot clean "dot" from sensor...
1
Reply message RE: Cannot clean "dot" from sensor...
2
     Reply message RE: Cannot clean "dot" from sensor...
3
          Reply message RE: Cannot clean "dot" from sensor...
4
               Reply message RE: Cannot clean "dot" from sensor...
5
                    Reply message RE: Cannot clean "dot" from sensor...
6
                    Reply message RE: Cannot clean "dot" from sensor...
7
                    Reply message RE: Cannot clean "dot" from sensor...
8
                    Reply message RE: Cannot clean "dot" from sensor...
9
                         Reply message RE: Cannot clean "dot" from sensor...
10
                         Reply message RE: Cannot clean "dot" from sensor...
13
                              Reply message RE: Cannot clean "dot" from sensor...
14
                         Reply message RE: Cannot clean "dot" from sensor...
11
                              Reply message RE: Cannot clean "dot" from sensor...
12