Even though we ARE Nikon lovers,we are NOT affiliated with Nikon Corp. in any way.

English German French

Sign up Login
Home Forums Articles Galleries Recent Photos Contest Help Search News Workshops Shop Upgrade Membership Recommended
members
All members Wiki Contests Vouchers Apps Newsletter THE NIKONIAN™ Magazines Podcasts Fundraising

Cannot clean "dot" from sensor...

icslowmo

Surprise, US
613 posts

Click to send email to this author Click to send private message to this author

"RE: Cannot clean "dot" from sensor..."

icslowmo Registered since 01st Jan 2012
Thu 14-Feb-13 03:21 AM

You could see if there are any certified Nikon repair centers in your area and see if you can have them clean it while you wait.... I don't know if they do this, but would be nice if they would.

I feel if it's showing up by f/8, I would be concerned also.... I've only had to wet clean mine (a few try's) once. Mine had some oil on the sensor, only reason I know was I tried using a brush first, and it smeared whatever it was on the first pass. So it took a few wet cleanings that one round and mines been fine.

Chris

Visit my Nikonians gallery.

Visit my Nikonians gallery.

A topic tagged as having a question Cannot clean "dot" from sensor... [View all] , kamputty , Thu 14-Feb-13 01:40 AM
Subject
ID
Reply message RE: Cannot clean "dot" from sensor...
1
Reply message RE: Cannot clean "dot" from sensor...
2
     Reply message RE: Cannot clean "dot" from sensor...
3
          Reply message RE: Cannot clean "dot" from sensor...
4
               Reply message RE: Cannot clean "dot" from sensor...
5
                    Reply message RE: Cannot clean "dot" from sensor...
6
                    Reply message RE: Cannot clean "dot" from sensor...
7
                    Reply message RE: Cannot clean "dot" from sensor...
8
                    Reply message RE: Cannot clean "dot" from sensor...
9
                         Reply message RE: Cannot clean "dot" from sensor...
10
                         Reply message RE: Cannot clean "dot" from sensor...
13
                              Reply message RE: Cannot clean "dot" from sensor...
14
                         Reply message RE: Cannot clean "dot" from sensor...
11
                              Reply message RE: Cannot clean "dot" from sensor...
12