Even though we ARE Nikon lovers,we are NOT affiliated with Nikon Corp. in any way.

English German French

Sign up Login
Home Forums Articles Galleries Recent Photos Contest Help Search News Workshops Shop Upgrade Membership Recommended
members
All members Wiki Contests Vouchers Apps Newsletter THE NIKONIAN™ Magazines Podcasts Fundraising

Strobe is firing but camera is not registering

PerroneFord

Tallahassee, US
2807 posts

Click to send email to this author Click to send private message to this author

"RE: Strobe is firing but camera is not registering"

PerroneFord Silver Member Nikonian since 07th Apr 2011
Thu 07-Feb-13 01:41 AM

>The ad quotes 1-3s recharge time.

The Ad quotes a 300w light. Whatever THAT means. Anyone who'd add up the wattage of a modeling light, and the strobe light and label that as 300w is either:

A. Clueless
B. Intentionally Misleading
C. Praying on buyers who don't know any better
D. Some combination of the above.

------
Webpage: http://www.ptfphoto.com

Visit my Nikonians gallery.

A general, generic topic Strobe is firing but camera is not registering [View all] , kellyringphotos , Sat 02-Feb-13 01:35 AM
Subject
ID
Reply message RE: Strobe is firing but camera is not registering
1
Reply message RE: Strobe is firing but camera is not registering
2
     Reply message RE: Strobe is firing but camera is not registering
3
          Reply message RE: Strobe is firing but camera is not registering
4
          Reply message RE: Strobe is firing but camera is not registering
5
               Reply message RE: Strobe is firing but camera is not registering
6
Reply message RE: Strobe is firing but camera is not registering
7
Reply message RE: Strobe is firing but camera is not registering
8
Reply message RE: Strobe is firing but camera is not registering
9
     Reply message RE: Strobe is firing but camera is not registering
10
     Reply message RE: Strobe is firing but camera is not registering
11
     Reply message RE: Strobe is firing but camera is not registering
12
     Reply message RE: Strobe is firing but camera is not registering
13
          Reply message RE: Strobe is firing but camera is not registering
14
               Reply message RE: Strobe is firing but camera is not registering
15
                    Reply message RE: Strobe is firing but camera is not registering
20
     Reply message RE: Strobe is firing but camera is not registering
16
          Reply message RE: Strobe is firing but camera is not registering
17
               Reply message RE: Strobe is firing but camera is not registering
18
                    Reply message RE: Strobe is firing but camera is not registering
19