Even though we ARE Nikon lovers,we are NOT affiliated with Nikon Corp. in any way.

English German French

Sign up Login
Home Forums Articles Galleries Recent Photos Contest Help Search News Workshops Shop Upgrade Membership Recommended
members
All members Wiki Contests Vouchers Apps Newsletter THE NIKONIAN™ Magazines Podcasts Fundraising

Strobe is firing but camera is not registering

Luke_Miller

Rural Virginia, US
1761 posts

Click to send email to this author Click to send private message to this author

"RE: Strobe is firing but camera is not registering"

Luke_Miller Silver Member Nikonian since 19th Apr 2006
Mon 04-Feb-13 10:55 PM

>I set my camera at about f2.5, ISO from L0.3 to 100 and was
>shooting at about 50-60th of a second. I had it set to 4fps
>on CH.

Is this correct? You are shooting four frames per second? The specs on your flash indicate recycle time is 1 to 3 seconds.

Places We Have Been

www.peppermill-multimedia.com

A general, generic topic Strobe is firing but camera is not registering [View all] , kellyringphotos , Sat 02-Feb-13 01:35 AM
Subject
ID
Reply message RE: Strobe is firing but camera is not registering
1
Reply message RE: Strobe is firing but camera is not registering
2
     Reply message RE: Strobe is firing but camera is not registering
3
          Reply message RE: Strobe is firing but camera is not registering
4
          Reply message RE: Strobe is firing but camera is not registering
5
               Reply message RE: Strobe is firing but camera is not registering
6
Reply message RE: Strobe is firing but camera is not registering
7
Reply message RE: Strobe is firing but camera is not registering
8
Reply message RE: Strobe is firing but camera is not registering
9
     Reply message RE: Strobe is firing but camera is not registering
10
     Reply message RE: Strobe is firing but camera is not registering
11
     Reply message RE: Strobe is firing but camera is not registering
12
     Reply message RE: Strobe is firing but camera is not registering
13
          Reply message RE: Strobe is firing but camera is not registering
14
               Reply message RE: Strobe is firing but camera is not registering
15
                    Reply message RE: Strobe is firing but camera is not registering
20
     Reply message RE: Strobe is firing but camera is not registering
16
          Reply message RE: Strobe is firing but camera is not registering
17
               Reply message RE: Strobe is firing but camera is not registering
18
                    Reply message RE: Strobe is firing but camera is not registering
19