Even though we ARE Nikon lovers,we are NOT affiliated with Nikon Corp. in any way.

English German French

Sign up Login
Home Forums Articles Galleries Recent Photos Contest Help Search News Workshops Shop Upgrade Membership Recommended
members
All members Wiki Contests Vouchers Apps Newsletter THE NIKONIAN™ Magazines Podcasts Fundraising

Strobe is firing but camera is not registering

MEMcD

US
31597 posts

Click to send email to this author Click to send private message to this author

"RE: Strobe is firing but camera is not registering"

MEMcD Moderator In depth knowledge in various areas Nikonian since 24th Dec 2007
Sun 03-Feb-13 07:19 AM

Hi Kelly,

Could you provide:
1. The Brand Name and Model of the Wireless Remote trigger and receiver.
2. Brand Name and Model # of the strobes.

How are you setting the exposure and flash power?
What are your camera settings (Shutter Speed, Aperture, and ISO)?

What release mode are you using?

If you are shooting in Continuous mode how many FPS?

Is the remote trigger fully seated and locke in the hotshoe?

Did you try cleaning the electrical contacts on the hotshoe and the hot foot of the remote trigger?

What Flash mode is the camera set in?

Good Luck and Enjoy your Nikons!

Best Regards,
Marty

A general, generic topic Strobe is firing but camera is not registering [View all] , kellyringphotos , Sat 02-Feb-13 01:35 AM
Subject
ID
Reply message RE: Strobe is firing but camera is not registering
1
Reply message RE: Strobe is firing but camera is not registering
2
     Reply message RE: Strobe is firing but camera is not registering
3
          Reply message RE: Strobe is firing but camera is not registering
4
          Reply message RE: Strobe is firing but camera is not registering
5
               Reply message RE: Strobe is firing but camera is not registering
6
Reply message RE: Strobe is firing but camera is not registering
7
Reply message RE: Strobe is firing but camera is not registering
8
Reply message RE: Strobe is firing but camera is not registering
9
     Reply message RE: Strobe is firing but camera is not registering
10
     Reply message RE: Strobe is firing but camera is not registering
11
     Reply message RE: Strobe is firing but camera is not registering
12
     Reply message RE: Strobe is firing but camera is not registering
13
          Reply message RE: Strobe is firing but camera is not registering
14
               Reply message RE: Strobe is firing but camera is not registering
15
                    Reply message RE: Strobe is firing but camera is not registering
20
     Reply message RE: Strobe is firing but camera is not registering
16
          Reply message RE: Strobe is firing but camera is not registering
17
               Reply message RE: Strobe is firing but camera is not registering
18
                    Reply message RE: Strobe is firing but camera is not registering
19