Even though we ARE Nikon lovers,we are NOT affiliated with Nikon Corp. in any way.

English German French

Sign up Login
Home Forums Articles Galleries Recent Photos Contest Help Search News Workshops Shop Upgrade Membership Recommended
members
All members Wiki Contests Vouchers Apps Newsletter THE NIKONIAN™ Magazines Podcasts Fundraising

Strobe is firing but camera is not registering

kellyringphotos

US
22 posts

Click to send email to this author Click to send private message to this author

"RE: Strobe is firing but camera is not registering"

kellyringphotos Registered since 08th Nov 2012
Sat 02-Feb-13 10:04 PM

I'm having to shoot as low as 50th of a second to avoid the line in the middle, where the top half of photo is lit and bottom isn't. I was able to shoot at 125th of second in the past...not sure why I can't now.

I'm not using a nikon strobe or pocket wizard brand. But the strobe is firing each time, it recycles really quick. And the remote must be working because the strobe is firing.

There is no pattern as to which photos are lit and which ones aren't. Sometimes 5 in row will be lit, then 2 aren't, 1 is, etc..

Since everything was working perfect for me a few weeks ago, I'm afraid I changed a setting on my camera and I'm not sure what?

Thanks for your help!

A general, generic topic Strobe is firing but camera is not registering [View all] , kellyringphotos , Sat 02-Feb-13 01:35 AM
Subject
ID
Reply message RE: Strobe is firing but camera is not registering
1
Reply message RE: Strobe is firing but camera is not registering
2
     Reply message RE: Strobe is firing but camera is not registering
3
          Reply message RE: Strobe is firing but camera is not registering
4
          Reply message RE: Strobe is firing but camera is not registering
5
               Reply message RE: Strobe is firing but camera is not registering
6
Reply message RE: Strobe is firing but camera is not registering
7
Reply message RE: Strobe is firing but camera is not registering
8
Reply message RE: Strobe is firing but camera is not registering
9
     Reply message RE: Strobe is firing but camera is not registering
10
     Reply message RE: Strobe is firing but camera is not registering
11
     Reply message RE: Strobe is firing but camera is not registering
12
     Reply message RE: Strobe is firing but camera is not registering
13
          Reply message RE: Strobe is firing but camera is not registering
14
               Reply message RE: Strobe is firing but camera is not registering
15
                    Reply message RE: Strobe is firing but camera is not registering
20
     Reply message RE: Strobe is firing but camera is not registering
16
          Reply message RE: Strobe is firing but camera is not registering
17
               Reply message RE: Strobe is firing but camera is not registering
18
                    Reply message RE: Strobe is firing but camera is not registering
19