Even though we ARE Nikon lovers,we are NOT affiliated with Nikon Corp. in any way.

English German French

Sign up Login
Home Forums Articles Galleries Recent Photos Contest Help Search News Workshops Shop Upgrade Membership Recommended
members
All members Wiki Contests Vouchers Apps Newsletter THE NIKONIAN™ Magazines Podcasts Fundraising

Strobe is firing but camera is not registering

kellyringphotos

US
22 posts

Click to send email to this author Click to send private message to this author

"Strobe is firing but camera is not registering"

kellyringphotos Registered since 08th Nov 2012
Sat 02-Feb-13 02:35 AM

I am using a strobe light with my D800. The strobe is firing with every shot, but only every other picture is lit.
I can't figure out what's going on. It was working great for a while. I'm thinking I must have changed a setting, but don't know what it is.
Please help!
Thanks

A general, generic topic Strobe is firing but camera is not registering [View all] , kellyringphotos , Sat 02-Feb-13 01:35 AM
Subject
ID
Reply message RE: Strobe is firing but camera is not registering
1
Reply message RE: Strobe is firing but camera is not registering
2
     Reply message RE: Strobe is firing but camera is not registering
3
          Reply message RE: Strobe is firing but camera is not registering
4
          Reply message RE: Strobe is firing but camera is not registering
5
               Reply message RE: Strobe is firing but camera is not registering
6
Reply message RE: Strobe is firing but camera is not registering
7
Reply message RE: Strobe is firing but camera is not registering
8
Reply message RE: Strobe is firing but camera is not registering
9
     Reply message RE: Strobe is firing but camera is not registering
10
     Reply message RE: Strobe is firing but camera is not registering
11
     Reply message RE: Strobe is firing but camera is not registering
12
     Reply message RE: Strobe is firing but camera is not registering
13
          Reply message RE: Strobe is firing but camera is not registering
14
               Reply message RE: Strobe is firing but camera is not registering
15
                    Reply message RE: Strobe is firing but camera is not registering
20
     Reply message RE: Strobe is firing but camera is not registering
16
          Reply message RE: Strobe is firing but camera is not registering
17
               Reply message RE: Strobe is firing but camera is not registering
18
                    Reply message RE: Strobe is firing but camera is not registering
19