Even though we ARE Nikon lovers,we are NOT affiliated with Nikon Corp. in any way.

English German French

Sign up Login
Home Forums Articles Galleries Recent Photos Contest Help Search News Workshops Shop Upgrade Membership Recommended
members
All members Wiki Contests Vouchers Apps Newsletter THE NIKONIAN™ Magazines Podcasts Fundraising
fires1

pinellas park, US
81 posts

Click to send email to this author Click to send private message to this author

"RE: Menu bug?"

fires1 Registered since 04th Oct 2011
Wed 07-Nov-12 04:28 PM | edited Wed 07-Nov-12 04:28 PM by fires1

>Anyone else notice that when you enter one of the letters of
>the custom settings menu that the first option in each
>category does not align to the top of the screen?
>
>On my D300 and D200 when I would select a, b, c, d, e and so
>on the screen would then align with a1, b1, c1, d1 and so on
>at the top of the screen.
>
>With my D800 it doesn't do that. b1 c1 d1 and e1 will show up
>somewhere on the screen (with b2 c2 etc. following
>respectively) but they don't align to the top of the screen.
>
>That is really annoying.

Mine does as you describe.
a1=top
b1=top
c1= second from bottom
d1=3 down from top
e1-same as c1
f1- 3 up from bottom

For me this is not annoying as I have what I use often in MY Menu, and also have my 4 banks set up

Visit my Nikonians gallery.

A general, generic topic Menu bug? [View all] , rplst8 Silver Member , Wed 07-Nov-12 02:40 AM
Subject
ID
Reply message RE: Menu bug?
1
Reply message RE: Menu bug?
2
     Reply message RE: Menu bug?
3
Reply message RE: Menu bug?
4
Reply message RE: Menu bug?
5
Reply message RE: Menu bug?
6