Even though we ARE Nikon lovers,we are NOT affiliated with Nikon Corp. in any way.

English German French

Sign up Login
Home Forums Articles Galleries Recent Photos Contest Help Search News Workshops Shop Upgrade Membership Recommended
members
All members Wiki Contests Vouchers Apps Newsletter THE NIKONIAN™ Magazines Podcasts Fundraising

Problem with Built in Flash

ReadnFool

US
22 posts

Click to send email to this author Click to send private message to this author

"RE: Problem with Built in Flash"

ReadnFool Registered since 16th Jan 2011
Sun 23-Jan-11 05:56 PM

Yeah that's what it is looking like. I was just hoping somebody would tell me that I was an idiot and all I needed to do was XXXXX.

When I tried the SB600 I was using the commander setting in the camera. I believe if your camera has commander mode it will work with built in or any hot shoe flash as long as the camera is set to commander mode. I may be wrong on that though.

It will be covered under warranty, so it is just a hassle.

Steve
ReadnFool

Visit my Nikonians gallery.

A general, generic topic Problem with Built in Flash [View all] , ReadnFool , Sun 23-Jan-11 02:35 AM
Subject
ID
Reply message RE: Problem with Built in Flash
1
Reply message RE: Problem with Built in Flash
2
     Reply message RE: Problem with Built in Flash
3
          Reply message RE: Problem with Built in Flash
4
Reply message RE: Problem with Built in Flash
5
Reply message RE: Problem with Built in Flash
6
Reply message RE: Problem with Built in Flash
7