Even though we ARE Nikon lovers,we are NOT affiliated with Nikon Corp. in any way.

English German French

Sign up Login
Home Forums Articles Galleries Recent Photos Contest Help Search News Workshops Shop Upgrade Membership Recommended
members
All members Wiki Contests Vouchers Apps Newsletter THE NIKONIAN™ Magazines Podcasts Fundraising
four eighty sparky

US
1653 posts

Click to send email to this author Click to send private message to this author

"RE: Battery(s)?"

four eighty sparky Registered since 08th Apr 2011
Tue 22-Jan-13 11:36 PM

No luck for me.

I thought it might be because I have the camera set for an EL-EN15 in the grip. I scrounged up my AA insert, loaded it up, and changed the d13 setting. Took out the camera battery..... zip.

Then again, my grip isn't OEM.

____________________________

I hate when people ask me what I see myself doing in 5 years...... I don't have 2020 vision!

Visit my website.

Visit my Nikonians gallery.

A general, generic topic Battery(s)? [View all] , chesterdawg , Tue 22-Jan-13 05:46 PM
Subject
ID
Reply message RE: Battery(s)?
1
Reply message RE: Battery(s)?
2
     Reply message RE: Battery(s)?
3
          Reply message RE: Battery(s)?
4
               Reply message RE: Battery(s)?
5
                    Reply message RE: Battery(s)?
6
                         Reply message RE: Battery(s)?
7
                         Reply message RE: Battery(s)?
8
                              Reply message RE: Battery(s)?
10
                         Reply message RE: Battery(s)?
9
Reply message RE: Battery(s)?
11