Even though we ARE Nikon lovers,we are NOT affiliated with Nikon Corp. in any way.

English German French

Sign up Login
Home Forums Articles Galleries Recent Photos Contest Help Search News Workshops Shop Upgrade Membership Recommended
members
All members Wiki Contests Vouchers Apps Newsletter THE NIKONIAN™ Magazines Podcasts Fundraising

Problem using Remote for long exposure

Steve6344

Aventura, US
517 posts

Click to send email to this author Click to send private message to this author

"RE: Problem using Remote for long exposure"

Steve6344 Gold Member Nikonian since 31st Jul 2012
Thu 29-Nov-12 05:11 PM

Thanks for responding. Noise reduction was off. I only had the problem at an exposure of about 30 secs. It didn't happen for longer exposures. I didn't change any menu settings and noise reduction was always off.

Visit my Nikonians gallery.
Visit my website.

A general, generic topic Problem using Remote for long exposure [View all] , Steve6344 Gold Member , Thu 29-Nov-12 01:01 PM
Subject
ID
Reply message RE: Problem using Remote for long exposure
1
Reply message RE: Problem using Remote for long exposure
2
     Reply message RE: Problem using Remote for long exposure
3
Reply message RE: Problem using Remote for long exposure
4
Reply message RE: Problem using Remote for long exposure
5
Reply message RE: Problem using Remote for long exposure
6
Reply message RE: Problem using Remote for long exposure
8
     Reply message RE: Problem using Remote for long exposure
9
Reply message RE: Problem using Remote for long exposure
7