Even though we ARE Nikon lovers,we are NOT affiliated with Nikon Corp. in any way.

English German French

Sign up Login
Home Forums Articles Galleries Recent Photos Contest Help Search News Workshops Shop Upgrade Membership Recommended
members
All members Wiki Contests Vouchers Apps Newsletter THE NIKONIAN™ Magazines Podcasts Fundraising

Strange over exposed arc artifact at fast shutter speed...

digitalbio

Bainbridge Island, US
4 posts

Click to send email to this author Click to send private message to this author

"RE: Strange over exposed arc artifact at fast shutter speeds in d5100?"

digitalbio Registered since 21st Jan 2013
Wed 13-Feb-13 09:33 PM | edited Wed 13-Feb-13 09:37 PM by digitalbio

Just an update. Nikon service returned the camera without fixing the problem a second time around, even after tech support recognized the problem. Once again, it appears Nikon service went through their standard series of diagnostic tests without bothering to actually test whether the camera body still exhibited the problem.

I am convinced that it is an early symptom of a failing shutter. Now I have uploaded new images at Nikon's request and will once again send the camera in. In my personal experience, Nikon service is pretty lame - nevertheless, I will keep sending the camera back (on their dime) until they fix or replace it - thankfully, it was originally sent in on a warranty repair.

A general, generic topic Strange over exposed arc artifact at fast shutter speed... [View all] , digitalbio , Mon 21-Jan-13 07:03 PM
Subject
ID
Reply message RE: Strange over exposed arc artifact at fast shutter s...
1
Reply message RE: Strange over exposed arc artifact at fast shutter s...
2
     Reply message RE: Strange over exposed arc artifact at fast shutter s...
3
     Reply message RE: Strange over exposed arc artifact at fast shutter s...
5
Reply message RE: Strange over exposed arc artifact at fast shutter s...
4