Even though we ARE Nikon lovers,we are NOT affiliated with Nikon Corp. in any way.

English German French

Sign up Login
Home Forums Articles Galleries Recent Photos Contest Help Search News Workshops Shop Upgrade Membership Recommended
members
All members Wiki Contests Vouchers Apps Newsletter THE NIKONIAN™ Magazines Podcasts Fundraising
thommo 193

AU
22 posts

Click to send email to this author Click to send private message to this author

"MB-D10 Problem"

thommo 193 Registered since 06th Nov 2012
Sun 20-Jan-13 12:59 AM

Hi Guys
I have a well used D 700 that is used for Motorsport.
The grip and body would be 4 years old and is in use at tracks every week.
Last night at a meeting fps reverted to 5. When I pulled the battery cartridge out and slide it back in all seemed good. Next bracket started at 8 fps but after the initial bust returned to 5.
I have tried to clean all contacts with methylated spirits but the same thing happens.
Any thoughts or suggestions would be appreciated.

Jeff

A topic tagged as having a question MB-D10 Problem [View all] , thommo 193 , Sat 19-Jan-13 11:59 PM
Subject
ID
Reply message RE: MB-D10 Problem
1
Reply message RE: MB-D10 Problem
2
     Reply message RE: MB-D10 Problem
3
          Reply message RE: MB-D10 Problem
4
               Reply message RE: MB-D10 Problem
5
                    Reply message RE: MB-D10 Problem
6
                         Reply message RE: MB-D10 Problem
7
                              Reply message RE: MB-D10 Problem
8