Even though we ARE Nikon lovers,we are NOT affiliated with Nikon Corp. in any way.

English German French

Sign up Login
Home Forums Articles Galleries Recent Photos Contest Help Search News Workshops Shop Upgrade Membership Recommended
members
All members Wiki Contests Vouchers Apps Newsletter THE NIKONIAN™ Magazines Podcasts Fundraising

D700 problem with hot shoe?

hujiie

US
596 posts

Click to send email to this author Click to send private message to this author

"RE: D700 problem with hot shoe?"

hujiie Silver Member Nikonian since 10th Apr 2009
Sun 29-Jul-12 01:43 AM

I had the hotshoe problem with D700. The hotshoe exhibits some odd misfires when communicating with the flash. I experienced frequent unwanted low-power discharges; almost as if the flash were “loose”, even when fully secured. Then I shipped to be repaired at APS spending about $300. At the studio I work, there were 6-7 D700 had the same problems.

Now I use "water guard (WG-AS3)", when I place SB900 on hotshoe of D700 or even D800e.

www.hitoshiujiie.com/photography.html

A general, generic topic D700 problem with hot shoe? [View all] , ajdooley Gold Member , Fri 27-Jul-12 09:28 PM
Subject
ID
Reply message RE: D700 problem with hot shoe?
1
Reply message RE: D700 problem with hot shoe?
3
Reply message RE: D700 problem with hot shoe?
2
Reply message RE: D700 problem with hot shoe?
4
Reply message RE: D700 problem with hot shoe?
5
Reply message RE: D700 problem with hot shoe?
6
Reply message RE: D700 problem with hot shoe?
7