Even though we ARE Nikon lovers,we are NOT affiliated with Nikon Corp. in any way.

English German French

Sign up Login
Home Forums Articles Galleries Recent Photos Contest Help Search News Workshops Shop Upgrade Membership Recommended
members
All members Wiki Contests Vouchers Apps Newsletter THE NIKONIAN™ Magazines Podcasts Fundraising

16 gigers suddenly not reading?

kvisser

Silver Spring, US
7 posts

Click to send email to this author Click to send private message to this author

"16 gigers suddenly not reading?"

kvisser Registered since 19th Nov 2007
Wed 18-Jul-12 01:58 AM

I have 2 16 gb which were working just fine. My mac is reading the cards, no problem. I install either card in my D300 or D700, it thinks, then throws up the E

card 1 - SanDisk Extreme III 30mb 16 gb
card 2 - SanDisk Extreme 60mb/s UDMA 16 gb

Both cameras have no problem reading smaller cards.

Tried reformatting on Mac, no change.

I did a search here, but couldn't find any references.

could it be a sudden firmware update thing? (I had both cameras' updated about a year ago.

I'd appreciate any help. I'm supposed to shoot an event tomorrow, I might just have to minimize my number of shots!nb

Ken Visser
KCV Automotive Photography

Visit my Nikonians gallery.

A general, generic topic 16 gigers suddenly not reading? [View all] , kvisser , Tue 17-Jul-12 11:58 PM
Subject
ID
Reply message RE: 16 gigers suddenly not reading?
1
Reply message RE: 16 gigers suddenly not reading?
2
     Reply message RE: 16 gigers suddenly not reading?
3
          Reply message RE: 16 gigers suddenly not reading?
4
               Reply message RE: 16 gigers suddenly not reading?
5
                    Reply message RE: 16 gigers suddenly not reading?
6