Even though we ARE Nikon lovers,we are NOT affiliated with Nikon Corp. in any way.

English German French

Sign up Login
Home Forums Articles Galleries Recent Photos Contest Help Search News Workshops Shop Upgrade Membership Recommended
members
All members Wiki Contests Vouchers Apps Newsletter THE NIKONIAN™ Magazines Podcasts Fundraising

Problem with my D40

juanehr

CO
5 posts

Click to send email to this author Click to send private message to this author

"RE: Problem with my D40"

juanehr Registered since 04th Jan 2011
Fri 07-Jan-11 06:38 PM

Hi Marty,

Thanks for the help..

No, the viewfinder is not dark... I can see through the mirrors and the lens.

The shutter is opening...and closing perfect. I tried with different speeds and I tried it also taking the lens off,and I can see that the mechanism is working fine. That is why I think that maybe the sensor is the problem... Is this common after 3 years of use? The problem appeared suddenly after taking a picture. Maybe it is something electric given that at that moment the display on the change to classic automatically...

If the sensor is the problem, is it better to buy new one or to change camera?

Marty thanks for the help, any suggestion will be welcome.

A topic tagged as having a question Problem with my D40 [View all] , juanehr , Tue 04-Jan-11 12:25 AM
Subject
ID
Reply message RE: Problem with my D40
1
Reply message RE: Problem with my D40
2
     Reply message RE: Problem with my D40
3
          Reply message RE: Problem with my D40
4
               Reply message RE: Problem with my D40
5
                    Reply message RE: Problem with my D40
6
                         Reply message RE: Problem with my D40
7
                              Reply message RE: Problem with my D40
8