Even though we ARE Nikon lovers,we are NOT affiliated with Nikon Corp. in any way.

English German French

Sign up Login
Home Forums Articles Galleries Recent Photos Contest Help Search News Workshops Shop Upgrade Membership Recommended
members
All members Wiki Contests Vouchers Apps Newsletter THE NIKONIAN™ Magazines Podcasts Fundraising

Lo setting "jammed" on

debbiemc26

INVERELL, NSW, AU
9 posts

Click to send email to this author Click to send private message to this author

"Lo setting "jammed" on "

debbiemc26 Platinum Member Donor Ribbon awarded for her generous support to the Fundraising Campaign 2014 Nikonian since 12th Aug 2012
Mon 24-Sep-12 09:03 AM

Hi everyone

I am currently waiting on some advice from my Nikon repairer on the display of the Lo setting on my D300s.

After receiving it back with a new CCD replacement, I spent an evening shooting some nice landscapes and the next day find that on the display the Lo setting is on and I cannot remove it (regardless of whether in APS or M.
When the a photo is taken the symbol Err is displayed.

Any direction from you will be greatfully received. I feel very out of my league here and am stalling on enrolling in a Freelance Photography online course until I know whether I can fix/have fixed the problem or if I am looking at a new purchase.

Many thanks in advance for your advice

Cheers,
Deb
(In wildness, nature is not human hearted!)

A topic tagged as in need of help Lo setting "jammed" on [View all] , debbiemc26 Platinum Member Donor Ribbon awarded for her generous support to the Fundraising Campaign 2014 , Mon 24-Sep-12 07:03 AM
Subject
ID
Reply message RE: Lo setting "jammed" on
1
Reply message RE: Lo setting "jammed" on
3
Reply message RE: Lo setting "jammed" on
2
Reply message RE: Lo setting "jammed" on
4