Even though we ARE Nikon lovers,we are NOT affiliated with Nikon Corp. in any way.

English German French

Sign up Login
Home Forums Articles Galleries Recent Photos Contest Help Search News Workshops Shop Upgrade Membership Recommended
members
All members Wiki Contests Vouchers Apps Newsletter THE NIKONIAN™ Magazines Podcasts Fundraising
RECONLEY

Marietta, US
571 posts

Click to send email to this author Click to send private message to this author

"RE: Reported D4 problem"

RECONLEY Silver Member Nikonian since 18th Jun 2012
Mon 12-Aug-13 01:22 PM

>I had this problem only in my case it was with a D3S and 105
>f2.8.
>When I had place the lens on the camera, I must have had it
>cocked slightly, which caused it to jam. This while shooting a
>wedding. I was able to remove the lens after about 5 minutes.
>No damage to either the camera or lens mount.
>
>Barry
>www.threepairsphoto.com

So if one mounts a lens improperly and then forces it on, is this the issue the Op is talking about?

Visit my Nikonians gallery.

A general, generic topic Reported D4 problem [View all] , RudyH Gold Member , Fri 09-Aug-13 01:51 AM
Subject
ID
Reply message RE: Reported D4 problem
1
Reply message RE: Reported D4 problem
16
     Reply message RE: Reported D4 problem
18
Reply message RE: Reported D4 problem
2
Reply message RE: Reported D4 problem
3
Reply message RE: Reported D4 problem
4
Reply message RE: Reported D4 problem
5
     Reply message RE: Reported D4 problem
6
          Reply message RE: Reported D4 problem
7
          Reply message RE: Reported D4 problem
8
          Reply message RE: Reported D4 problem
9
               Reply message RE: Reported D4 problem
10
                    Reply message RE: Reported D4 problem
11
                         Reply message RE: Reported D4 problem
12
                              Reply message RE: Reported D4 problem
13
Reply message RE: Reported D4 problem
14
Reply message RE: Reported D4 problem
15
Reply message RE: Reported D4 problem
17
Reply message RE: Reported D4 problem
19