Even though we ARE Nikon lovers,we are NOT affiliated with Nikon Corp. in any way.

English German French

Sign up Login
Home Forums Articles Galleries Recent Photos Contest Help Search News Workshops Shop Upgrade Membership Recommended
members
All members Wiki Contests Vouchers Apps Newsletter THE NIKONIAN™ Magazines Podcasts Fundraising
Gene Duprey

Cedar Rapids, US
258 posts

Click to send email to this author Click to send private message to this author

"RE: Reported D4 problem"

Gene Duprey Registered since 08th Feb 2013
Sun 11-Aug-13 12:32 AM

No problem here with my D4 and 400/2.8. Just used them both today. Can't imagine why it would not dismount, unless the mount on the body or lens was loose in the first place. The Nikon mount is pretty fool proof. Have used Nikons over the years since the Nikon F, along with Leica M & R, and for a short time Canon. The only mount that ever gave me trouble is the Canon mount.

Cheers,
Gene

A general, generic topic Reported D4 problem [View all] , RudyH Gold Member , Fri 09-Aug-13 01:51 AM
Subject
ID
Reply message RE: Reported D4 problem
1
Reply message RE: Reported D4 problem
16
     Reply message RE: Reported D4 problem
18
Reply message RE: Reported D4 problem
2
Reply message RE: Reported D4 problem
3
Reply message RE: Reported D4 problem
4
Reply message RE: Reported D4 problem
5
     Reply message RE: Reported D4 problem
6
          Reply message RE: Reported D4 problem
7
          Reply message RE: Reported D4 problem
8
          Reply message RE: Reported D4 problem
9
               Reply message RE: Reported D4 problem
10
                    Reply message RE: Reported D4 problem
11
                         Reply message RE: Reported D4 problem
12
                              Reply message RE: Reported D4 problem
13
Reply message RE: Reported D4 problem
14
Reply message RE: Reported D4 problem
15
Reply message RE: Reported D4 problem
17
Reply message RE: Reported D4 problem
19