Even though we ARE Nikon lovers,we are NOT affiliated with Nikon Corp. in any way.

English German French

Sign up Login
Home Forums Articles Galleries Recent Photos Contest Help Search News Workshops Shop Upgrade Membership Recommended
members
All members Wiki Contests Vouchers Apps Newsletter THE NIKONIAN™ Magazines Podcasts Fundraising
toontca

Victoria, CA
3 posts

Click to send email to this author Click to send private message to this author

"RE: D4 Buttons"

toontca Registered since 20th Aug 2012
Mon 20-Aug-12 02:59 AM

Thank you for the quick reply.
Yes I am thinking it might have to make the trip to Vancouver also.
The Vert AF-ON button doesn't have the same spring loaded return.
It does not stick, and works fine.
Do both of your buttons "eject" with the same force.
You are correct, I meant the multi-selector.
After rotating the button clock-wise then counter clock wise many times, the left seems to work a little better.
Almost like the button was not "seated" properly.
I begin photography school on Sept 5th and really don't want to lose this body now.
But I don't want problems later, when it really matters.

Thank you for your help.
Could you please check if both your buttons return with the same feel.
Or is your horizontal have more of a spring loaded feel.

Jeff

A topic tagged as having a question D4 Buttons [View all] , toontca , Mon 20-Aug-12 12:31 AM
Subject
ID
Reply message RE: D4 Buttons
1
Reply message RE: D4 Buttons
2
     Reply message RE: D4 Buttons
3
     Reply message RE: D4 Buttons
4
          Reply message RE: D4 Buttons
5