nikonians

Even though we ARE Nikon lovers,we are NOT affiliated with Nikon Corp. in any way.

| |
Go to a  "printer friendly" view of this message which allow an easy print Printer-friendly copy Go to the page which allows you to send this topic link and a message to a friend Email this topic to a friend
Forums Lobby MASTER YOUR TOOLS - Hardware & Software Digital postprocessing & workflow (Public) Apple postprocessing (Public) topic #138
View in linear mode

Subject: ""Must have " plug-ins for Aperture" Previous topic | Next topic
pim Gold Member Nikonian since 29th Oct 2006Sun 19-Sep-10 11:03 AM
259 posts Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin    Click to send email to this author Click to send private message to this authorClick to view this author's profile
""Must have " plug-ins for Aperture"


Wassenaar, NL
          

Which ones you can't live without?


Your views and votes please?

Visit my Nikonians gallery.

  

Alert Printer-friendly copy | Reply | Reply with quote | Top

Replies to this topic
Subject Author Message Date ID
Reply message RE: "Must have " plug-ins for Aperture
LL49Wat
23rd Sep 2010
1
Reply message RE: "Must have " plug-ins for Aperture
SawwhetOwl
23rd Sep 2010
2
Reply message RE: "Must have " plug-ins for Aperture
kingneck
17th Aug 2011
10
     Reply message RE: "Must have " plug-ins for Aperture
chuckcars
17th Aug 2011
11
Reply message RE: "Must have " plug-ins for Aperture
bbrsnapper
23rd Sep 2010
3
Reply message RE: "Must have " plug-ins for Aperture
jackhx Gold Member
14th Oct 2010
4
Reply message BorderFX Plug -In for Aperture
amolsan
02nd Jun 2011
7
Reply message RE: "Must have " plug-ins for Aperture
ala1bama Silver Member
06th Nov 2010
5
Reply message RE: "Must have " plug-ins for Aperture
notes386 Gold Member
12th Feb 2011
6
Reply message RE: "Must have " plug-ins for Aperture
trailgirl
06th Jun 2011
8
Reply message RE: "Must have " plug-ins for Aperture
William Symonds
01st Jul 2011
9
Reply message RE: "Must have " plug-ins for Aperture
NoWin Silver Member
29th Aug 2011
12

LL49Wat Registered since 21st May 2004Thu 23-Sep-10 02:17 AM
1687 posts Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin    Click to send email to this author Click to send private message to this authorClick to view this author's profile
#1. "RE: "Must have " plug-ins for Aperture"
In response to Reply # 0


Spartanburg, US
          

There are plug-ins for Aperture????

LL49Wat

Visit my Nikonians gallery.

Visit my Nikonians gallery.

  

Alert Printer-friendly copy | Reply | Reply with quote | Top

    
SawwhetOwl Registered since 25th Jul 2010Thu 23-Sep-10 03:33 AM
132 posts Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin    Click to send email to this author Click to send private message to this authorClick to view this author's profile
#2. "RE: "Must have " plug-ins for Aperture"
In response to Reply # 1


Maysville, US
          

Lots of plug-ins. Check out

http://www.apple.com/aperture/resources/plugins.html

Though I have not used any. Thinking of using a HDR plug-in.

Visit my Nikonians gallery.

  

Alert Printer-friendly copy | Reply | Reply with quote | Top

    
kingneck Registered since 08th Aug 2011Wed 17-Aug-11 02:06 AM
17 posts Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin    Click to send email to this author Click to send private message to this authorClick to view this author's profile
#10. "RE: "Must have " plug-ins for Aperture"
In response to Reply # 1


US
          

I'm using HSC Edit3 with Lion and Snow Leopard. The program has a lot of functionality and can also be used as stand alone (independent of Aperture3).

Visit my Nikonians gallery.

  

Alert Printer-friendly copy | Reply | Reply with quote | Top

        
chuckcars Registered since 22nd Mar 2010Wed 17-Aug-11 03:07 PM
383 posts Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin    Click to send email to this author Click to send private message to this authorClick to view this author's profile
#11. "RE: "Must have " plug-ins for Aperture"
In response to Reply # 10


Montrose, US
          

Could not do without Nik Products. All of them. Perfect Resize by OnOne is my preferred enlargement app.

How do you operate with Snow Leopard and Lion at the same time? Two computers??

Best,

Chuck

Visit my Nikonians gallery.



http://carstensenphoto.com

A Nikon owner since 1955

  

Alert Printer-friendly copy | Reply | Reply with quote | Top

bbrsnapper Registered since 29th Sep 2008Thu 23-Sep-10 01:05 PM
39 posts Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin    Click to send email to this author Click to send private message to this authorClick to view this author's profile
#3. "RE: "Must have " plug-ins for Aperture"
In response to Reply # 0


Cranfield, UK
          

Have used the excellent (and free) BorderFX plug-in to add borders and played around with Topaz although not yet jumped in a bought it.

Kevin

See more photos at: www.kevingednyphotography.co.uk

Visit my Nikonians gallery.

Visit my Nikonians gallery.

  

Alert Printer-friendly copy | Reply | Reply with quote | Top

    
jackhx Gold Member Charter MemberThu 14-Oct-10 07:01 AM
167 posts Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin    Click to send email to this author Click to send private message to this authorClick to view this author's profile
#4. "RE: "Must have " plug-ins for Aperture"
In response to Reply # 3


Richardson, US
          

I love the NIK plug-ins, especially Color Efex Pro 3, Silver Efex Pro, Viveza 2, and HDR Efex Pro (just added to their product line). All of these are now 64-bit compatible and will work with A3 in 64-bit mode.

Their other plug-ins, Dfine 2 and Sharpener Pro 3, aren't 64-bit yet but should be coming along soon.

Jack

  

Alert Printer-friendly copy | Reply | Reply with quote | Top

    
amolsan Registered since 14th Mar 2011Thu 02-Jun-11 09:49 AM
31 posts Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin    Click to send email to this author Click to send private message to this authorClick to view this author's profile
#7. "BorderFX Plug -In for Aperture"
In response to Reply # 3


IN
          

Does BorderFX also help in putting a signature on the border?
Amolsan

Visit my Nikonians gallery.

  

Alert Printer-friendly copy | Reply | Reply with quote | Top

ala1bama Silver Member Nikonian since 03rd May 2009Sat 06-Nov-10 05:11 AM
7 posts Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin    Click to send email to this author Click to send private message to this authorClick to view this author's profile
#5. "RE: "Must have " plug-ins for Aperture"
In response to Reply # 0


US
          

I like Topaz Adjust 4, it does everything I need it to do....

Jason Walker

www.gorgasphoto.com

  

Alert Printer-friendly copy | Reply | Reply with quote | Top

notes386 Gold Member Nikonian since 14th May 2008Sat 12-Feb-11 12:18 AM
243 posts Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin    Click to send email to this author Click to send private message to this authorClick to view this author's profile
#6. "RE: "Must have " plug-ins for Aperture"
In response to Reply # 0


Peoria, US
          

Use Topaz deNoise 5. Definitely can't live without it...


Dan, Peoria, Az

  

Alert Printer-friendly copy | Reply | Reply with quote | Top

trailgirl Registered since 24th Apr 2011Mon 06-Jun-11 05:28 PM
17 posts Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin    Click to send email to this author Click to send private message to this authorClick to view this author's profile
#8. "RE: "Must have " plug-ins for Aperture"
In response to Reply # 0


US
          

Great question.

I like Impression from http://www.bluecrowbar.com for watermarking a photo prior to export.

  

Alert Printer-friendly copy | Reply | Reply with quote | Top

    
William Symonds Registered since 22nd Jan 2007Fri 01-Jul-11 12:01 AM
1556 posts Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin    Click to send email to this author Click to send private message to this authorClick to view this author's profile
#9. "RE: "Must have " plug-ins for Aperture"
In response to Reply # 8


Bogor, ID
          

Silver Efex Pro 2
Picasa web uploader

I don't like the way you get the plug-in now and the bill later. I have not paid for the Picasa uploader yet and the site will not reveal the price. I have Noise Ninja too but haven't used it yet.

Life and light wait for no man!

W i l l

Nikonian in Bogor, West Java
www.willsymonds.com
www.willsymonds.blogspot.com
http://www.nikonians-images.org/galleries/showgallery.php?cat=500&ppuser=123586

Visit my Nikonians gallery.

  

Alert Printer-friendly copy | Reply | Reply with quote | Top

NoWin Silver Member Nikonian since 13th Dec 2009Mon 29-Aug-11 03:21 PM
52 posts Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin    Click to send email to this author Click to send private message to this authorClick to view this author's profile
#12. "RE: "Must have " plug-ins for Aperture"
In response to Reply # 0


North Brookfield, US
          

...I've been using the Topaz bundle demo through their Fusion application, and quite like it. I find I use primarily Adjust, but occasionally the Lens Effects. I'll probably buy Adjust. (no affiliation, just satisfied)

I tried the NIK bundle, but couldn't quite cotton up to it. Did the trick, but Topaz seemed more user-friendly for me.

I also use BorderFX for some shots.

Visit my Nikonians gallery.


Have Nikon, learning Nikon.
http://furball.smugmug.com/
http://www.flickr.com/nowin/

  

Alert Printer-friendly copy | Reply | Reply with quote | Top

Forums Lobby MASTER YOUR TOOLS - Hardware & Software Digital postprocessing & workflow (Public) Apple postprocessing (Public) topic #138 Previous topic | Next topic