nikonians

Even though we ARE Nikon lovers,we are NOT affiliated with Nikon Corp. in any way.


Sign up Login
Home Forums Articles Galleries News Workshops Shop Recommended
members
All members Wiki Contests Vouchers Apps Newsletter THE NIKONIAN™ Magazines Podcasts Fundraising
largebore

Clarks Summit, US
667 posts

Click to send email to this author Click to send private message to this author
largebore Silver Member Nikonian since 17th Jan 2011
Tue 21-May-13 03:09 AM

I am using Lightroom 3.6 in a tethered shooting enviroment.
The tethering software is "Control My Nikon"

The software brings in the image and puts it into a watched folder.

Ok, I just switched from using a laptop which worked perfectly to a desktop computer in order to get a better graphics display.

The problem now is that I set the white balance in the camera @ 2850
LR is set "as shot"
When the image is brought in to LR the module changes from "as shot" to "custom" with a color temp of 5600 or so.
The camera is set at 2850 and the lights are CFL and 2850 is a good color balance number.

The tethering software has a viewer and it displays at the correct color temp.. This is very strange the way the setting on the module will change to this customer color temp that makes no sense at all.

Any thoughts ???

Visit my Nikonians gallery.

Visit my Nikonians gallery.

Visit my Nikonians gallery.

Subject
ID
Reply message RE: Lightroom lost its mind. Help!
1
Reply message RE: Lightroom lost its mind. Help!
2
Reply message RE: Lightroom lost its mind. Help!
3
Reply message RE: Lightroom lost its mind. Help!
4
     Reply message RE: Lightroom lost its mind. Help!
5
          Reply message RE: Lightroom lost its mind. Help!
6
               Reply message RE: Lightroom lost its mind. Help!
7

G