nikonians

Even though we ARE Nikon lovers,we are NOT affiliated with Nikon Corp. in any way.


Sign up Login
Home Forums Articles Galleries News Workshops Shop Recommended
members
All members Wiki Contests Vouchers Apps Newsletter THE NIKONIAN™ Magazines Podcasts Fundraising
af3556

AU
11 posts

Click to send email to this author Click to send private message to this author
af3556 Registered since 11th Jan 2008
Sun 27-Jan-08 02:31 AM


Uh-oh: I've had my D40X with the 18-135mm for around two weeks, and yesterday the camera started complaining about "lens not attached" (when indeed it was). In each case wiggling the lens has restored operation, only to recur some time later (I'm guessing it's a bad contact which is intermittent with movement of the lens).

Searching the web (and this forum) has shown that I'm not alone in this problem, and indeed it seems to most commonly occur with the 18-135mm lens (both with the D40 and D40X).

What's the experience here - have you had this problem, and if so did you a) put up with it, b) get it repaired c) get it replaced, or d) give up and sell it.

I bought this camera in Sydney - anyone have any experience with Nikon AU's repair system?

Thanks,
Ben

Subject
ID
Reply message RE: "Lens not attached"
1
Reply message RE: "Lens not attached"
2
     Reply message RE: "Lens not attached"
3
Reply message RE: "Lens not attached"
4
Reply message RE: "Lens not attached"
5
Reply message RE: "Lens not attached"
6
Reply message RE: "Lens not attached"
7
Reply message RE: "Lens not attached"
8
Reply message RE: "Lens not attached"
9
Reply message RE: "Lens not attached"
10
Reply message RE: "Lens not attached"
11
Reply message RE: "Lens not attached"
12
     Reply message RE: "Lens not attached"
13
Reply message RE: "Lens not attached"
14
     Reply message RE: "Lens not attached"
15
          Reply message RE: "Lens not attached"
16
               Reply message RE: "Lens not attached"
17
                    Reply message RE: "Lens not attached"
18
                         Reply message RE: "Lens not attached"
19
                              Reply message RE: "Lens not attached"
20
                                   Reply message RE: "Lens not attached"
21
                                        Reply message RE: "Lens not attached"
22

G