nikonians

Even though we ARE Nikon lovers,we are NOT affiliated with Nikon Corp. in any way.


Sign up Login
Home Forums Articles Galleries News Workshops Shop Recommended
members
All members Wiki Contests Vouchers Apps Newsletter THE NIKONIAN™ Magazines Podcasts Fundraising
thosmm

Spring Hill, US
77 posts

Click to send email to this author Click to send private message to this author

"Another D5000 problem"

thosmm Registered since 12th May 2009
Wed 02-Sep-09 07:31 PM

I took some pictures yesterday and when I downloaded them from the memory card to my computer I took a look at them and I noticed white spots on the picture. I zoomed in on the white spots and they each had a green halo around them. I had some dead or stuck pixels.

I went through all of my images and found these in every image I'd taken since the camera had returned from it's trip to Nikon's service center in Connecticut for the power service advisory.

I looked through the images from before the service trip and I didn't see any, though at this point I won't swear there weren't any to see.

I contacted Nikon and they've asked me to send my camera in again.

This is just beginning to get old.

-TM-

Visit My webpage and gallery..

A general, generic topic Another D5000 problem [View all] , thosmm , Wed 02-Sep-09 07:31 PM
Subject
ID
Reply message RE: Another D5000 problem
1
Reply message RE: Another D5000 problem
2
Reply message RE: Another D5000 problem
3
     Reply message RE: Another D5000 problem
4
Reply message RE: Another D5000 problem
5
Reply message RE: Another D5000 problem
6
Reply message RE: Another D5000 problem
7
Reply message RE: Another D5000 problem
8
     Reply message RE: Another D5000 problem
9
          Reply message RE: Another D5000 problem
10