Go to a  "printer friendly" view of this message which allow an easy print Printer-friendly copy Go to the page which allows you to send this topic link and a message to a friend Email this topic to a friend
Forums Lobby MASTER YOUR TOOLS - Hardware & Software Nikon Speedlights & Lighting topic #59888
View in linear mode

Subject: "SD-9 lights " Previous topic | Next topic
Porzellangasse Registered since 16th Nov 2011Thu 22-Nov-12 12:48 AM
73 posts Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin    Click to send email to this author Click to send private message to this authorClick to view this author's profile
"SD-9 lights "


US
          

Hi,

The lights on my new SD-9 only seem to go on when I first plug it into the flash (SB-900). Or when I turn on the flash if it's already attached. Then they don't go on at all even when the flash is fired. Is this normal?

Also, there is a screw to attach the SD-9 to the camera. Why would I do this? Just to stash it somewhere steady?

Thank you.

  

Alert Printer-friendly copy | Reply | Reply with quote

Forums Lobby MASTER YOUR TOOLS - Hardware & Software Nikon Speedlights & Lighting topic #59888 Previous topic | Next topic


Take the Nikonians Tour and learn more about being a Nikonian Wiki /FAQ /Help Listen to our MP3 photography radio channels Find anything on Nikon and imaging technology - fast!

Copyright © Nikonians 2000, 2014
All Rights Reserved

Nikonians®, NikoScope® and NikoniansAcademy™ are trademarks owned by Nikonians.org.
Nikon®, Nikonos® and Nikkor® are registered trademarks of Nikon Corporation.