nikonians

Even though we ARE Nikon lovers,we are NOT affiliated with Nikon Corp. in any way.


Sign up Login
Home Forums Articles Galleries News Workshops Shop Recommended
members
All members Wiki Contests Vouchers Apps Newsletter THE NIKONIAN™ Magazines Podcasts Fundraising

question about my ev setting and my sync on my camera

Leonard62

Hatboro, Pa, US
3969 posts

Click to send email to this author Click to send private message to this author

"RE: question about my ev setting and my sync on my camera"

Leonard62 Gold Member Awarded for excellent contributions and sharing his in-depth knowledge and experience with the community, especially of Nikkor Lenses Writer Ribbon awarded for his contributions to the Nikonians Resources articles library Nikonian since 15th Mar 2009
Mon 17-Sep-12 10:45 PM

Darlene, Go back into the Commander mode settings and make sure there is no compensation dialed in for Channel A or Channel B. I believe that's set in Custom setting e2.

That's the only other place I can think of, outside of the compensation button, that would set exposure compensation.

Len

Visit my Nikonians gallery.

A general, generic topic question about my ev setting and my sync on my camera [View all] , pasknucklehead Silver Member, Mon 17-Sep-12 06:47 PM
Subject
ID
Reply message RE: question about my ev setting and my sync on my came...
1
Reply message RE: question about my ev setting and my sync on my came...
2
Reply message RE: question about my ev setting and my sync on my came...
3
     Reply message RE: question about my ev setting and my sync on my came...
4
          Reply message RE: question about my ev setting and my sync on my came...
5
               Reply message RE: question about my ev setting and my sync on my came...
6
Reply message RE: question about my ev setting and my sync on my came...
7
Reply message RE: question about my ev setting and my sync on my came...
8